VOOR dit voorjaar

recepten

Ingrediënten
voor 4 personen

20 Mozzarella Sticks
½ watermeloen, in blokjes
200 g rucola
150 g veldsla
115 g pecannoten,
grof gehakt
70 g balsamico crema
15 g munt, fijngesneden
olijfolie
zout en peper

Bereidingswijze
❶ Doe de veldsla, rucola, watermeloen en munt met een scheut olijfolie in een saladekom en hussel het geheel door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
❷ Bereid de Mozzarella Sticks in de friteuse in zo’n 3 minuten op 180 °C of 9-10 minuten in een voorverwarmde oven op 225 °C.
❸ Verdeel de salade over de borden, verdeel de Mozzarella Sticks over de salade en maak af met de balsamicocrema en de pecannoten. Serveer direct.

Frisse voorjaarssalade met een Italiaanse twist! Deze salade met Mozzarella Sticks, aardbei, watermeloen, munt en een balsamicodressing is perfect als lunch of diner.

VEGA

Salade met Mozzarella Sticks, watermeloen en balsamico dressing

VEGA

Bereidingswijze
❶ Verwarm de oven voor op 225°C. Was de zoete aardappels met water en prik in elke aardappel gaatjes met een vork. Verdeel de aardappels over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met olijfolie en de chilipoeder en pof ze vervolgens 40 minuten in het midden van de oven, totdat ze goudbruin en gaar zijn.
❷ Meng alle ingrediënten voor de bieslookyoghurt in een kom en breng op smaak met zout en peper.
❸ Bereid de Red Hot Jalapeños in de friteuse in 2-3 minuten op op 180 °C minuten of 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 225 °C.
❹ Snijd de gepofte zoete aardappels open zodat je deze kunt vullen. Verdeel over elke zoete aardappel de bonenmix, de Red Hot Jalapeños en de cheddarkaas. Zet vervolgens 5 minuten terug in de oven, totdat de cheddarkaas is gesmolten.
❺ Verdeel over elke zoete aardappel een lepel bieslookyoghurt, maak af met sriracha saus en serveer direct.

Maak indruk op uw gasten met deze smaakvolle gepofte zoete aardappel, gekruid met onze Red Hot Jalapeños. Heerlijk met wat romige cheddarkaas en geserveerd met pittige srirachasaus voor een perfecte balans van smaken.

Ingrediënten
voor 4 personen

6 Red Hot Jalapeños
4 grote zoete aardappels
200 g bonenmix (rode kidneybonen, limabonen, black eyed-bonen)
150 g cheddarkaas
2 tl chilipoeder
olijfolie
sriracha saus
zout en peper

Voor de knoflookyoghurt
1 teentje knoflook
200 g Griekse yoghurt
25 g bieslook, fijngesneden

Gepofte zoete aardappel
met Red Hot Jalapeños

VEGA

Ingrediënten
voor 4 personen

8 Nacho Cheese Bites
8 maïstortilla’s
2 baby romaine slakroppen
2 vleestomaten, in blokjes
2 gele paprika's, in blokjes
2 bosuien, in dunne ringen
2 limoenen, in partjes
400 g chilibonen, uitgelekt
habanero saus

Bereidingswijze
❶ Verwijder de onderkant van de slakroppen zodat losse bladeren overhoud.
❷ Bereid de Nacho Cheese Bites in 3 minuten in de friteuse op 180 °C, of in een voorverwarmde oven op 220 °C voor 8-9 minuten.
❸ Verwarm ondertussen de tortilla wraps 8-10 minuten in een voorverwarmde oven op 150°C.
❹ Giet een deel van het vocht van de chilibonen af, verhit een pan op lage temperatuur en verwarm hier chilibonen 2-3 in een deel van hun eigen vocht, totdat deze warm zijn.  
❺ Verdeel over elke tortilla een blad romaine sla, een lepel chilibonen, tomatenblokjes, twee Nacho Cheese Bites en paprikablokjes. Maak af met de bosui en de habanerodressing en serveer met een partje limoen.

Onze krokante Nacho Cheese Bites op een bedje van knapperige sla. Heerlijk voor een extra crunchy en cheesy smaak - de perfecte snack voor een feestje of als een makkelijke, smaakvolle maaltijd.

Slataco's met Nacho Cheese Bites

VEGA

Ingrediënten
voor 4 personen

8 Cheddar Cheese Jalapeños
1 mango, in blokjes
¼ rode kool, in reepjes
100 g radijs, in plakjes
15 g koriander, fijngesneden
zout en peper

Voor de arepas 
300 g maïsmeel
450 ml water
1 tl zout
olijfolie

Voor de guacamole 
2 avocado's
1 limoen, het sap
½ rode ui, gesnipperd
1 tl chilivlokken

Bereidingswijze
❶ Begin met de arepas. Giet het water in een kom en voeg het zout en voeg hier geleidelijk het meel aan toe. Kneed de massa tot een glad deeg en laat drie minuten rusten.
❷ Verdeel het deeg in acht porties, vorm een bal en maak er met je handpalm een schijf van tien centimeter van.
❸ Verhit olie in een koekenpan op middelhoge temperatuur en bak de arepas 6-8 minuten per kant, tot deze goudbruin zijn geworden.
❹ Meng de ingrediënten voor de guacamole in een kom. Proef en breng op smaak met zout en peper.
❺ Bereid de Cheddar Cheese Bites 3 minuten in de friteuse op 180 °C, of in een voorverwarmde oven op 225 °C voor 9-10 minuten.
❻ Snijd de arepa’s open en vul met een lepel guacamole, de Cheddar Cheese Bites, mango, rode kool en radijs. Maak af met de koriander en serveer direct.

Tijd voor arepas: de smaakvolle broodjes van maïsmeel! Heerlijk met onze Cheddar Cheese Jalapeños, zoete mango, romige guacamole en pittige ingelegde rode ui, die samen een perfecte balans van smaken creëren. Zo wordt elke hap een explosie van smaak!

Arepas met Cheddar Cheese Jalapeños

Bereidingswijze
❶ Begin met de chili&lime komkommer. Doe alle ingredienten voor de chili&lime komkommer in een kom en meng door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en zet apart.
❷ Meng vervolgens alle ingrediënten voor de streetcorn salade. Proef en breng op smaak met zout en peper.
❸ Verhit voor de queso de boter in een sauspan op middelhoge temperatuur en fruit de knoflook en de ui 2-3 minuten aan, totdat deze glazig begint te worden. Voeg het zout, de komijn en cayennepeper toe en verwarm 10 seconden mee. Voeg ¾ van de melk toe en breng aan de kook. Meng in een kom de overgebleven melk met de maïzena. Voeg het mengsel al roerend toe aan de sauspan en blijf roeren tot de saus dikker wordt. Verwarm het mengsel op lage temperatuur en spatel de kaas erdoor totdat deze gesmolten is.
❹ Bereid de Nacho Cheese Bites en Chili Cheese Nuggets 3 minuten in de friteuse op 180 °C, of 8-9 minuten in een voorverwarmde oven op 220 °C.
❺ Verdeel de Nacho Cheese Bites en de Chili Cheese Nuggets over een borrelplank. Serveer de queso, chipotlesaus, streetcorn en de chili&lime komkommersalade in bakjes en serveer direct.

Ingrediënten
voor 4 personen

10 Nacho Cheese
Bite Nuggets
10 Chili Cheese Nuggets
2 paprika’s, in repen
1/2 ananas, in repen
100 g Chipotlesaus
zout en peper

Voor de streetcorn salad
1 rode paprika, in blokjes
1 limoen, het sap
1 rode ui, gesnipperd
1 jalapeño, fijnsneden
150 g maïs
3 el zure room
1 tl paprikapoeder
1 tl komijn

Voor de chili&lime komkommer 
½ komkommer, in plakjes
½ limoen, het sap
1 tl chilipoeder

Voor de queso 
1 ui, gesnipperd
1 teentje knoflook
1 klont boter
250 g cheddarkaas, geraspt
300 ml volle melk
1 el maïzena
1 tl cayennepeper
1 tl komijn

Deze Mexicaanse borrelplank is perfect voor het terrasseizoen en zal zeker indruk maken op je gasten! De Nacho Cheese Bites & Chili Cheese Nuggets gaan perfect samen met frispittige combinatie van chili en limoen. Serveer met een streetcorn salade en chipotlesaus voor een echte Mexicaanse fiësta!

VEGA

mexicaanse borrelplank met Nacho Cheese Bites & Chili Cheese Nuggets

VOOR dit voorjaar

recepten

Bereidingswijze
❶ Doe de veldsla, rucola, watermeloen en munt met een scheut olijfolie in een saladekom en hussel het geheel door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
❷ Bereid de Mozzarella Sticks in de friteuse in zo’n 3 minuten op 180 °C of 9-10 minuten in een voorverwarmde oven op 225 °C.
❸ Verdeel de salade over de borden, verdeel de Mozzarella Sticks over de salade en maak af met de balsamicocrema en de pecannoten. Serveer direct.

Ingrediënten
voor 4 personen

20 Mozzarella Sticks
½ watermeloen, in blokjes
200 g rucola
150 g veldsla
115 g pecannoten,
grof gehakt
70 g balsamico crema
15 g munt, fijngesneden
olijfolie
zout en peper

Frisse voorjaarssalade met een Italiaanse twist! Deze salade met Mozzarella Sticks, aardbei, watermeloen, munt en een balsamicodressing is perfect als lunch of diner.

VEGA

Salade met Mozzarella Sticks, watermeloen en balsamico dressing

VEGA

Ingrediënten
voor 4 personen

6 Red Hot Jalapeños
4 grote zoete aardappels
200 g bonenmix (rode kidneybonen,
limabonen, black eyed-bonen)
150 g cheddarkaas
2 tl chilipoeder
olijfolie
sriracha saus
zout en peper

Voor de knoflookyoghurt
1 teentje knoflook
200 g Griekse yoghurt
25 g bieslook, fijngesneden

Bereidingswijze
❶ Verwarm de oven voor op 225°C. Was de zoete aardappels met water en prik in elke aardappel gaatjes met een vork. Verdeel de aardappels over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met olijfolie en de chilipoeder en pof ze vervolgens 40 minuten in het midden van de oven, totdat ze goudbruin en gaar zijn.
❷ Meng alle ingrediënten voor de bieslookyoghurt in een kom en breng op smaak met zout en peper.
❸ Bereid de Red Hot Jalapeños in de friteuse in 2-3 minuten op op 180 °C minuten of 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 225 °C.
❹ Snijd de gepofte zoete aardappels open zodat je deze kunt vullen. Verdeel over elke zoete aardappel de bonenmix, de Red Hot Jalapeños en de cheddarkaas. Zet vervolgens 5 minuten terug in de oven, totdat de cheddarkaas is gesmolten.
❺ Verdeel over elke zoete aardappel een lepel bieslookyoghurt, maak af met sriracha saus en serveer direct.

Maak indruk op uw gasten met deze smaakvolle gepofte zoete aardappel, gekruid met onze Red Hot Jalapeños. Heerlijk met wat romige cheddarkaas en geserveerd met pittige srirachasaus voor een perfecte balans van smaken.

Taco’s met Cream Cheese Jalapeños, mango en peterselieyoghurt

Bereidingswijze
❶ Verwijder de onderkant van de slakroppen zodat losse bladeren overhoud.
❷ Bereid de Nacho Cheese Bites in 3 minuten in de friteuse op 180 °C, of in een voorverwarmde oven op 220 °C voor 8-9 minuten.
❸ Verwarm ondertussen de tortilla wraps 8-10 minuten in een voorverwarmde oven op 150°C.
❹ Giet een deel van het vocht van de chilibonen af, verhit een pan op lage temperatuur en verwarm hier chilibonen 2-3 in een deel van hun eigen vocht, totdat deze warm zijn.  
❺ Verdeel over elke tortilla een blad romaine sla, een lepel chilibonen, tomatenblokjes, twee Nacho Cheese Bites en paprikablokjes. Maak af met de bosui en de habanerodressing en serveer met een partje limoen.

Ingrediënten
voor 4 personen

8 Nacho Cheese Bites
8 maïstortilla’s
2 baby romaine slakroppen
2 vleestomaten, in blokjes
2 gele paprika's, in blokjes
2 bosuien, in dunne ringen
2 limoenen, in partjes
400 g chilibonen, uitgelekt
habanero saus

Onze krokante Nacho Cheese Bites op een bedje van knapperige sla. Heerlijk voor een extra crunchy en cheesy smaak - de perfecte snack voor een feestje of als een makkelijke, smaakvolle maaltijd.

VEGA

Slataco's met Nacho Cheese Bites

Bereidingswijze
❶ Begin met de arepas. Giet het water in een kom en voeg het zout en voeg hier geleidelijk het meel aan toe. Kneed de massa tot een glad deeg en laat drie minuten rusten.
❷ Verdeel het deeg in acht porties, vorm een bal en maak er met je handpalm een schijf van tien centimeter van.
❸ Verhit olie in een koekenpan op middelhoge temperatuur en bak de arepas 6-8 minuten per kant, tot deze goudbruin zijn geworden.
❹ Meng de ingrediënten voor de guacamole in een kom. Proef en breng op smaak met zout en peper.
❺ Bereid de Cheddar Cheese Bites 3 minuten in de friteuse op 180 °C, of in een voorverwarmde oven op 225 °C voor 9-10 minuten.
❻ Snijd de arepa’s open en vul met een lepel guacamole, de Cheddar Cheese Bites, mango, rode kool en radijs. Maak af met de koriander en serveer direct.

Ingrediënten
voor 4 personen

8 Cheddar Cheese Jalapeños
1 mango, in blokjes
¼ rode kool, in reepjes
100 g radijs, in plakjes
15 g koriander, fijngesneden
zout en peper

Voor de arepas 
300 g maïsmeel
450 ml water
1 tl zout
olijfolie

Voor de guacamole 
2 avocado's
1 limoen, het sap
½ rode ui, gesnipperd
1 tl chilivlokken

Tijd voor arepas: de smaakvolle broodjes van maïsmeel! Heerlijk met onze Cheddar Cheese Jalapeños, zoete mango, romige guacamole en pittige ingelegde rode ui, die samen een perfecte balans van smaken creëren. Zo wordt elke hap een explosie van smaak!

VEGAN

Arepas met Cheddar Cheese Jalapeños

Bereidingswijze
❶ Begin met de chili&lime komkommer. Doe alle ingredienten voor de chili&lime komkommer in een kom en meng door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en zet apart.
❷ Meng vervolgens alle ingrediënten voor de streetcorn salade. Proef en breng op smaak met zout en peper.
❸ Verhit voor de queso de boter in een sauspan op middelhoge temperatuur en fruit de knoflook en de ui 2-3 minuten aan, totdat deze glazig begint te worden. Voeg het zout, de komijn en cayennepeper toe en verwarm 10 seconden mee. Voeg ¾ van de melk toe en breng aan de kook. Meng in een kom de overgebleven melk met de maïzena. Voeg het mengsel al roerend toe aan de sauspan en blijf roeren tot de saus dikker wordt. Verwarm het mengsel op lage temperatuur en spatel de kaas erdoor totdat deze gesmolten is.
❹ Bereid de Nacho Cheese Bites en Chili Cheese Nuggets 3 minuten in de friteuse op 180 °C, of 8-9 minuten in een voorverwarmde oven op 220 °C.
❺ Verdeel de Nacho Cheese Bites en de Chili Cheese Nuggets over een borrelplank. Serveer de queso, chipotlesaus, streetcorn en de chili&lime komkommersalade in bakjes en serveer direct.

Ingrediënten
voor 4 personen

10 Nacho Cheese
Bite Nuggets
10 Chili Cheese Nuggets
2 paprika’s, in repen
1/2 ananas, in repen
100 g Chipotlesaus
zout en peper

Voor de streetcorn salad
1 rode paprika, in blokjes
1 limoen, het sap
1 rode ui, gesnipperd
1 jalapeño, fijnsneden
150 g maïs
3 el zure room
1 tl paprikapoeder
1 tl komijn

Voor de chili&lime komkommer 
½ komkommer, in plakjes
½ limoen, het sap
1 tl chilipoeder

Voor de queso 
1 ui, gesnipperd
1 teentje knoflook
1 klont boter
250 g cheddarkaas, geraspt
300 ml volle melk
1 el maïzena
1 tl cayennepeper
1 tl komijn

Deze Mexicaanse borrelplank is perfect voor het terrasseizoen en zal zeker indruk maken op je gasten! De Nacho Cheese Bites & Chili Cheese Nuggets gaan perfect samen met frispittige combinatie van chili en limoen. Serveer met een streetcorn salade en chipotlesaus voor een echte Mexicaanse fiësta!

VEGA

mexicaanse borrelplank met Nacho Cheese Bites & Chili Cheese Nuggets